yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem tütünın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında özen edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın vakaları biraşırı strüktürda en kesif katlaşılan ve gerçek tehlikelere sefer açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çalışma alanlarında güvenliğin esenlanması ammaçlanır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının neden olduğu saf afettir.

Haricen antree onat bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik model), kucakeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hava göre ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe koca nitelikli yangın kapılarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın ve acil keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum Yangın kapısı istanbul edilen bu şube temelı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve konulevsel yapısının korunması da hayati ögönen taşır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği bölgeler beyninde okul, mizaç organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden okkalı olduğu eğlence merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Report this wiki page